Kontakt / Om oss

kontakt@lyssnen.se
072 229 57 09

Hitta till oss:
Maskinvägen 27
972 54 Luleå

Följ oss:

Charlotte Högnelid

072 – 229 57 09
charlotte.hognelid@lyssnen.se

Charlotte Högnelid är bra på att se helheten och inspirera andra till att se möjligheter. Hon har en lång erfarenhet från att arbeta i offentliga organisationer där Charlotte har funnits som kommunikationsstöd för projektledare och chefer.
Charlotte är bra på att hitta kärnan i det som ska kommuniceras och se vilka kanaler som passar och ger effekt.

Jenny Hakeberg

070 – 375 86 45
jenny.hakeberg@lyssnen.se

Jenny Hakeberg har lång erfarenhet av operativt och strategiskt kommunikationsarbete i stora, komplexa organisationer.
På senare år har Jenny fokuserat på kriskommunikation och bland annat jobbat med samhällskritisk verksamhet inom Vattenfall. Skrivande, samhällsfrågor och formuleringar av vassa budskap går som en röd tråd genom hennes karriär.

Marianne Berg

070 – 567 30 37
marianne@ordochhandling.se

Marianne Berg är senior konsult på Lyssnen och baserad i Stockholm. Hon har många års erfarenhet som informationschef, inom processledning och som konsult i kris- och kommunikationsfrågor. Mariannes specialområde är workshopmetodik och coachning. 

Jeanette Ögren Viklund

Jeanette Ögren Viklund har lång erfarenhet av att jobba med kommunikation i politiskt styrda organisationer, både på regional och kommunal nivå. Hon har förmågan att fånga upp flera olika perspektiv när flera olika aktörer ska samverka.​ Med en bakgrund som journalist finns en stark förmåga att skriva kortfattat och begripligt.

Lyssna, hör upp, eller se upp – mot norrskenet. Lyssnen är bondska för norrsken och vad passar väl bättre för en Norrlandsbaserad kommunikationsbyrå?